BEHANDELINGEN

Een goede verzorging van de voeten is belangrijker dan veel mensen denken. Onze voeten doen zwaar en belangrijk werk en moeten daarom in goede conditie blijven.

In mijn praktijk werk ik met de nattechniek. Hiermee wordt tijdens de behandeling de huid gekoeld met water, wat de behandeling aangenamer maakt.

Om een goed beeld te krijgen van de conditie van uw voeten is het mogelijk om een zogenaamde ‘blauwdruk’ te laten maken. Hierbij wordt de stand van de voeten bekeken, het looppatroon in beeld gebracht en wordt gekeken naar specifieke (druk-)probleemzones.  

Schimmelnagelbehandeling METHOD A

METHOD A is een opschoonmethode van de schimmel- of traumanagel, waarbij gebruikt wordt gemaakt van 4 componenten. De componenten zijn natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat de schimmel beter en intensiever verwijderd wordt tijdens de behandeling, waardoor het herstel sneller verloopt. De methode ondersteunt het gebruik van een anti-mycosemiddel.

De eerste behandeling is een uitgebreide; u krijgt onder andere uitleg hoe u de methode thuis kunt toepassen. Tevens krijg u een behandelpakket mee en een instructiefolder. De vervolgbehandelingen dienen om de 5 á 6 weken een keer herhaald te worden. Deze behandelingen hebben een kortere behandeltijd.

 

Pedicure Anita
Heymansstraat 176
5927 NT  VENLO-BOEKEND

T: 06 – 27 30 83 20
E: info@pedicure-anita.nl
I:  www.pedicure-anita.nl